Saltar al contingut
L’èxit s’assoleix convertint cada pas en una meta i cada meta en un pas
C.C. Cortéz

SOBRE NOSALTRES

Laura Casanovas, Martí Casanovas, Silvia Casanovas i Montserrat Casanovas a l'oficina
Casanovas Assessors Fiscals, SLP és un despatx d’advocats i economistes amb més de 55 anys de trajectòria especialitzat en l’assessorament legal i tributari d’empreses i particulars.

La nostra companyia es va fundar l’any 1960. Al llarg de més de cinc dècades hem anat creixent, primer sota la direcció de Martí Casanovas Ogué i, després, de Martí Casanovas Lax, gràcies a la professionalitat i el rigor dels nostres serveis.

Des de fa uns anys s’han incorporat al despatx Laura i Sílvia Casanovas Sanmartín com a tercera generació, un fet que ens permet afrontar amb la màxima garantia i solvència els reptes que comporta el desenvolupament futur de l’activitat professional.

En la companyia, així doncs, s’uneixen l’experiència i l’entusiasme, la pràctica i la innovació, sempre amb el compromís constant d’optimitzar els serveis professionals que oferim i d’aportar el màxim valor afegit als nostres clients.
La nostra filosofia de treball es basa en el tracte personalitzat. Estem convençuts que cada solució ha de ser única i estar fonamentada en l’anàlisi, la prevenció, l’enfocament global i la visió a llarg termini.
“Els anys recorreguts en el camp de l’assessorament ens capaciten per disposar d’un coneixement especialitzat i directe de l’entorn, que es combina amb una comprensió detallada dels aspectes clau dels negocis dels nostres clients, com a base fonamental per adaptar-nos a les necessitats de cada cas”
Martí Casanovas en una reunió interna del despatx
envelopephonemagnifiercross