Saltar al contingut

Política de privacitat

En compliment amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016, de protecció de dades, l’informem de la nostra política de privacitat:

Qui és el Responsable del tractament de les seves dades personals?

El Responsable del tractament de les seves dades personals és CASANOVAS ASSESSORS FISCALS, S.L.P. domiciliada al c/Migdia número 34, 17002 Girona, amb NIF B-17382300. A efectes de qualsevol comunicació el nostre correu electrònic és casanovas@casanovasassessors.com.

Amb quines finalitats es recullen les seves dades personals?

Les dades de caràcter personal que ens proporcioni a través de la nostra pàgina web, així com les dades a les que CASANOVAS ASSESSORS FISCALS S.L.P. accedeixi com a conseqüència de la seva navegació, consulta o sol·licitud realitzada a traves de la pàgina web, seran recollides amb la finalitat de poder prestar els serveis contractats i donar resposta a consultes o sol·licituds que ens plantegi així com per enviar informació relacionada que creguem que pot ser del seu interès.

Quan de temps conservarem les seves dades?

Conservarem les seves dades mentre es mantingui la relació contractual i durant el termini necessari per complir amb les obligacions legals.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Tindrà dret a sol·licitar l’accés a les seves dades personals, a que siguin rectificades o suprimides, a l’oposició o limitació del seu tractament i el dret a la portabilitat.

També tindrà el dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (Agència Espanyola de Protecció de Dades).

Per exercitar els seus drets pot enviar un correu electrònic al Responsable del tractament a casanovas@casanovasassessors.com.

A qui li comunicarem les seves dades?

CASANOVAS ASSESSORS FISCALS, S.L.P. només cedirà les seves dades a tercers després d’haver obtingut un consentiment previ.

envelopephonemagnifiercross