Saltar al contingut
ACTUALITAT / ARTICLE
9 de novembre de 2021

Casanovas Assessors Fiscals rep el Premi de Reconeixement al Despatx Professional 2021

Per
Casanovas Assessors

El despatx Casanovas Assessors Fiscals ha rebut el “Premi Reconeixement al Despatx Professional 2021” de la ma del Col·legi d’Economistes de Catalunya (CEC).

El premi distingeix la nostra trajectòria professional, que a dia d’avui, afronta la tercera generació. El guardó ha estat recollit per Martí Casanovas Lax, director general de la companyia, a mans d’Oriol Amat, degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya, i Valentí Pich, president del Consejo General de Economistas.

Per a Martí Casanovas, el premi suposa “una satisfacció per a tot l’equip de Casanovas i el reconeixement a la trajectòria professional de la companyia que va fundar el meu pare Martí Casanovas Ogué i que ara ja està dirigida per la tercera generació.” En els més de 60 anys de trajectòria, ens hem especialtizat en l’assessorament legal i tributari d’empreses i particulars ”basat en el control dels riscs i en l’optimització de solucions, en defensa dels interessos legítims dels nostres clients”.

És un orgull recollir aquest premi que considerem que és el fruit del treball de tot un equip i que reconeix la capacitat d’adaptació constant a les noves demandes del mercat, a les modificacions legislatives continues, i a la constant renovació tecnològica i social.

Volem també agrair a tots els nostres clients la seva confiança i fidelitat. A Casanovas Assessors Fiscals, s’uneixen l’experiència i l’entusiasme, la pràctica i la innovació, sempre amb el compromís constant d’optimitzar els serveis professionals que oferim i amb la vocació d’aportar el màxim valor afegit als nostres clients.

Consultin l’entrevista del Diari de Girona al nostre soci administador, Martí Casanovas Lax: «La falta de subministraments comportarà un canvi en l’estructura del mercat»:
https://bit.ly/3k8wRT1

Segueixin l’acte en el moment de la recollida del Premi: http://lnnk.in/egcY

Desitja contactar-nos?
envelopephonemagnifiercross