Casanovas Assessors Fiscals rep el Premi de Reconeixement al Despatx Professional 2021

 In Uncategorized @ca

El despatx Casanovas Assessors Fiscals ha rebut el “Premi Reconeixement al Despatx Professional 2021” de la ma del Col·legi d’Economistes de Catalunya (CEC).

El premi distingeix la nostra trajectòria professional, que a dia d’avui, afronta la tercera generació. El guardó ha estat recollit per Martí Casanovas Lax, director general de la companyia, a mans d’Oriol Amat, degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya, i Valentí Pich, president del Consejo General de Economistas.

Per a Martí Casanovas, el premi suposa “una satisfacció per a tot l’equip de Casanovas i el reconeixement a la trajectòria professional de la companyia que va fundar el meu pare Martí Casanovas Ogué i que ara ja està dirigida per la tercera generació.” En els més de 60 anys de trajectòria, ens hem especialtizat en l’assessorament legal i tributari d’empreses i particulars ”basat en el control dels riscs i en l’optimització de solucions, en defensa dels interessos legítims dels nostres clients”.

És un orgull recollir aquest premi que considerem que és el fruit del treball de tot un equip i que reconeix la capacitat d’adaptació constant a les noves demandes del mercat, a les modificacions legislatives continues, i a la constant renovació tecnològica i social.

Volem també agrair a tots els nostres clients la seva confiança i fidelitat. A Casanovas Assessors Fiscals, s’uneixen l’experiència i l’entusiasme, la pràctica i la innovació, sempre amb el compromís constant d’optimitzar els serveis professionals que oferim i amb la vocació d’aportar el màxim valor afegit als nostres clients.

Consultin l’entrevista del Diari de Girona al nostre soci administador, Martí Casanovas Lax: «La falta de subministraments comportarà un canvi en l’estructura del mercat»:
https://bit.ly/3k8wRT1

Segueixin l’acte en el moment de la recollida del Premi: http://lnnk.in/egcY

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search